kedd, január 16, 2018

Megrendelés, vásárlás:

A webáruházban regisztráció nélkül tud rendelést leadni. (A vásárlási szándék véglegesítéséhez azonban szükség van személyes adatok megadására! Ezen adatok kezeléséről, aza adatvédelmi nyilatkozat pontban bővebben olvashat.) Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetőek, mennyiségük megváltoztatható. A megrendelés általában akkor lép életbe, ha e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolja azt munkatársunk, vagy a rendelés kiszállításáról küld értesítést. Az áruházi rendszer által küldött gépi visszaigazolás nem jelenti automatikusan a rendelés elfogadását, csak annak rögzítését.

A megrendelés lépései:

- válassza ki a megvásárolandó termékeket és tegye azokat kosárba

- ellenőrizze a megvásárolandó termékek listáját és azok összegét

- válassza ki a szállítási módot

- válassza ki a fizetési módot

- adja meg a szállítási címet és ha megjegyzése lenne a megrendeléssel kapcsolatosan, tegye meg
- küldje el megrendelését

- e-mailben értesítést kap a rendelés rögzítéséről

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely a magyarországi törvényes általános forgalmi adót (27%)  NEM tartalmazza, mivel a Mézesajándék ALANYI ADÓMENTES, azaz 0% a forgalmi adó.
A vásárló a rendelés leadásával elfogadja a webáruház használati feltételeit és azokat betartja.

Tárgyi adómentes termékek

Az 1992. évi LXXIV. törvény 2. számú melléklete 24. pontja alapján: Zsűriszámmal ellátott egyedi vagy meghatározott példányszámban, nem ipari gyártástechnológiával előállított népművészeti, népi iparművészeti és iparművészeti termékek értékesítése az arra jogszabály által meghatározott minősítés szerint; (Nem tartoznak ide az ipari gyártástechnológiával előállított termékek még akkor sem, ha azokat népművész vagy iparművész formaterve alapján ún. esztétikai zsűri minősítette és zsűriszámmal ellátta.)

Csomagolás:

Valamennyi termékünket masnival átkötött BOPP tasakba, csomagba csomagoljuk, és a törvényi előírásoknak megfelelően címkézzük. Minden terméket díszesen szalaggal átkötve csomagoljuk. Előfordulhat, hogy Ön nem szeretné, ha mézeskalács figuráink darabonként címkézve lennének (pl. esküvőimézeskalácsok esetén). Kérjük, ebben az esetben a megrendelés megjegyzés rovatában tűntesse fel, hogy nem kér címkézést. Ilyenkor nem fogjuk darabonként címkézni a mézeskalácsokat, hanem a mézeskalácsok mellé mellékelünk egy leírást, mely a termék címkéjének szövegét tartalmazza.

Fizetés

A megrendelt termékek ellenértékét személyes átvétel esetében átvételkor, üzletünkben fizeti, kiszállítás esetén pedig átvételkor, a futárnak. Előre utalás választása esetén megrendelése elküldésekor a visszaigazolásban található számlaszámra utalhatja csomagja ellenértékét.

Termékgarancia:

Ha az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A termék reklamációról a lehető leghamarabb értesítést kérünk e-mailen.

FONTOS ! Amennyiben a csomag hibásan, sérülten érkezik a futárszolgálat képviselőjével azonnal jegyzőkönyvet kell felvenni. A sérülésről utólag sem cégünk, sem a futárszolgálat jegyzőkönyvet nem tudunk elfogadni!
Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag épségét!
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Magyar törvények, rendelkezések irányadóak.

Jótállás,  vásárlástól való elállás joga:

Önnek joga van nyolc munkanapon belül vásárlási szándékától indoklás nélkül elállni. Írásban történő elállás esetén elegendő, ha nyilatkozatát az elállási határidőn belül elküldi. Az elállási határidő a csomag átvételének napján kezdődik. Ez alól a 17/1999 (II.5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján kivételt képeznek az egyedi termékek, hiszen ezeket kifejezetten a Vásárló személyes igényei alapján készítjük, illetve süteményeink, melyek felbontás után romlandóak. Ugyanezen rendelet 4.§ (5) pontja alapján az üzemeltető köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. Az elállás költségeiről ugyanezen rendelet ugyanezen paragrafusának (6) pontja rendelkezik, mely szerint "A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli.

A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését."
Ha bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az ön kérésére köteles tételesen átadni az árut, és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Amennyiben eltérést észlel a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, feltétlen hívja fel ügyfélszolgálatunkat! Kérjük, a számlát vagy másolatát őrizze meg! Amennyiben nem a szállítás során következett be a termék sérülése, e-mailben vagy telefonon jelezze felénk a problémát és juttassa vissza nekünk a hibás árut. Amint megérkezik, azt természetesen térítésmentesen cseréljünk. Ilyen esetben a csereáru szállítási díját is magunkra vállaljuk, a hibás árut azonban Önnek kell hozzánk visszajuttatnia.

 

Személyes adatok biztonsága:

A személyes adatok kezelése és feldolgozása során az Eladó különös gondot fordít. Megrendelőink személyes adatait harmadik fél részére semmilyen célból vagy okból át nem adjuk. Megrendelés esetén azonban az ügyfél szállítási címét és telefonszámát a futárnak kiadjuk, mivel ez elengedhetetlen a kézbesítés érdekében.

A megrendelés során csak olyan adatokat kérünk, - név, cím, telefonszám, amely szükséges az Ön számlájának kiállításához, a megrendelt árucikk kiszállításához.

Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.

 

Mézes kosár

Összeg:   0 Ft
Ugrás a kosárhoz