kedd, január 16, 2018

Céges ajándékok

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Céges ajándék = Mézesajándék

Ha ki akar tűnni, és azt szeretné, hogy partnere hazavigye az Öntől kapott céges ajándékot, valami különlegessel kell kirukkolnia!

Egyedi céges ajándék az ünnepi asztalra

- Egyben biztos lehet. Ha partnerét egy, a Mézesajándék általl készített ajándékkal lepi meg, az biztos, hogy nem fog az iroda fiókjában porosodni!

Egy mézeskalács céges ajándék méltó helyet kíván az ünnepi asztalon, vagy a család karácsonyfáján!

- Ön, a fiókban hagyna egy kézműves mézeskalácsot?

A válasz: NEM. Ha valamelyik partnere meglepné Önt egy karácsonyi mézeskalács dobozzal, vagy egy mézeskalács fenyődísszel, azt Ön sem hagyná az irodájában, hanem haza vinné, hogy a családja is gyönyörködhessen a szépben, és érezhesse a mézeskalács fűszeres illatát.

adventi mezeskalacs slide2

A válasz tehát adott!

Ha azt szeretné, hogy partnerei eszébe jusson az ünnepek alatt, bízza meg a Mézesajándékot idén, a céges ajándék elkészítésével!

Mikrovállalkozásunk cégeknek, vállalkozásoknak kínálja a különleges karácsonyi céges ajándékokat.
Merjen más lenni, szakadjon el a közhelyes üdvözlő lapoktól, műanyag tömeg termékektől!

Mézeskalács céges ajándékaink az elmúlt években nagy sikert arattak. Azok, akik a Mézesajándék kínálatából választottak partnereiknek év végi ajándékot, biztosak lehettek abban, hogy ajándékuk nem porosodott meg valamely irodai szekrényben.

A díszített mézeskalácsok odakerültek az ünnepi asztalra, fenyőfára, és az ünnepek alatt is diszkréten hordozták a sikeres partnerséget.

A karácsonyi mézeskalács céges ajándékok celofánba csomagolva, szatén szalaggal átkötve egyedi kézimunkával készülnek!

mézeskalács céges ajándék a Mézesajándék WebáruháztólMegrendelését kérjük időben adja le számunkra!
Ha a lenti mézeskalács termékeken kívül szeretné egyedi céges ajándékkal meglepni partnereit, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk annak megvalósításában.

 

Mézes kosár

Összeg:   0 Ft
Ugrás a kosárhoz