kedd, január 16, 2018

Bemutatkozom

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Üdvözöllek Meseországban!

 

Kezdhetném, a kis történetem, mint egy mesét gyermekeimnek esténként. S valóban, tényleg mesés a dolog. Amolyan legkisebb gyermek szerencsepróbája.

Vagy talán még sem?!

Mondhatnám, hogy ki vagyok, és milyen végzettségekkel rendelkezem, de ez sem a mézeskalács mesék birodalmában a mai világban nem különösebben érdekfeszítő.

Egyszerű GYES-es anyukaként vágtam bele a MÉZESKALÁCS mézesajándék álmok megvalósításába.
Mézeskalács, céges ajándék, mézesajándék, mézeskalács készítés, Mézeskalács, céges ajándék, mézesajándék, mézeskalács készítés,Mézeskalács, céges ajándék, mézesajándék, mézeskalács készítés, Mézeskalács, céges ajándék, mézesajándék, mézeskalács készítés,

Kisfiam korai születése, nem engedte meg, hogy vissza menjek dolgozni korábbi munkahelyemre. Petit még így 10 év után is segíteni kell, ezért lehetetlen fix munkaidőben dolgoznom. A kezdeti elkeseredést, a családi szeretet és összetartás felülmúlta. Olyan elfoglaltságot kellett keresnem, amit szeretek csinálni, és anyaként 200% -val helyt tudok állni.
A fiúknak készített mézes, és egyéb süteményeim mindig nagy sikert arattak otthonunkban.

Aztán a mézeskalács kedvencek iskolai-, óvodai farsangi bálokban is megállták a helyüket, majd a biztatásnak, és a dícséreteknek köszönhetően felvállaltam az utat, amit nekem szánt a sors.

Mézeskalácsból készítek ajándék tárgyakat.

Régi kredencek poros jegyzetei, nagyszülői örökségek hosszú kisérletezése során formáltam sajátommá a mézeskalács receptet. A különböző mézeskalácsok elkészítésében az alapanyagaim mindig ugyanazok, legfeljebb az arányok, vagy a készítés módját változtatom.

Amin viszont soha nem változtatok:

- Minden mézeskalácsot úgy sütök, és úgy készítek, mintha gyermekeimnek adnám! Belesütöm, a szeretetet!

- Talán Önt is meglephetem egy darabbal, önmagamból! Fogadja szeretettel mézeskalácsaimat, és a mézesajándékokat!

mézeskalács céges ajándékok, mézeskalács, mézeskalács ajándék, mézeskalács céges ajándékok, mézeskalács, mézeskalács ajándék, mézeskalács céges ajándékok, mézeskalács, mézeskalács ajándék, mézeskalács céges ajándékok, mézeskalács, mézeskalács ajándék,

Köszönöm!

 A jobb egér gomb csodákra képes!

 

Mézes kosár

Összeg:   0 Ft
Ugrás a kosárhoz