kedd, január 16, 2018

Ajándékba

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

A Mézesajéndék Webáruházban megtalál mindent, amit keres!

Mézeskalács minden alkalomra:

Ha mézeskalácsról van szó, akkor sokaknak a karácsonyi mézeskalács sütés, és az adventi ünnepek jutnak az eszükbe. Nagyjából így is van. A mézeskalács fűszeres illata ugyanúgy hozzátartozik a karácsonyi ünnepekhez, mint a forralt bor, vagy a sült gesztenye. Vannak viszont más ünnepek is, melyeken a mézeskalács szintén megállja a helyét.

Karácsonyi ünnepek és a mézeskalács

Az adventi mézeskalács kategóriájába ugyanúgy beletartozik a Mézeskalács ház, a Mézeskalács fenyődísz, mint egy mezeskalács gyertyatartó a legszebb ajándékMézeskalács füzér, vagy egy Mézeskalács falidísz. A karácsonyi asztal rendkívül sok lehetőséget kínál arra, hogy a díszes mézeskalács, otthon érezze magát a családban.

Különleges, exkluzív termékeknek számít a mézeskalács kosár, melyben fenyődíszek pihennek. (Ha a fenyődísz felkerül a karácsonyfára, a mézeskalács helyét mogyoró, dió, csokoládé veheti át.

A család apró népének is örömet tudunk szerezni, ha december 6-án mézeskalács mikulást rejtünk a kiscipőbe. A felnőtteket is megörvendeztethetjük egy-egy Télapó szánkóval.

Az igazi hangulatot a Mézeskalács Betlehem, vagy a mézeskalács fenyőkkel övezett mesebeli mézeskalács házikó teremti meg, melynek ajtajában tea mécses pislákol.

Egy igazán különlges mézesajándék, a Mézeskalács gömb, mely magához vonza a karácsonyfánkat csodáló szemeket!

Valnetin nap

Egy nyugatról adoptált "ünnep". Megtartjuk vagy nem, mindenki maga dönti el. A Mézesajéndék viszont erre az alkalomra is kínál Mézeskalács szívet. Akár tükrös, vagy monogrammos formában. A mézeskalács szív komolyabb arcot ölt mézeskalács doboz formájában.

Húsvét

Hímes tojás, csokoládé, és édesség. Ha édesség, akkor Mézeskalács. Mézeskalács, ami természetes alapanyagokból készül, 40%-ban termelői mézből. Vidéken még szokás a "Locsolás". Ilyenkor a legények parfümmel, kölnivel, szódavízzel locsolják meg a hölgyeket, nehogy elhervadjanak. Az a legény, aki igazán nagy figyelmet érdemel, bizony nem kaphat egyszerű hímes tojást. Valami exkluzívot érdemel. Ezt kínálja a Mézesajándék. Mézeskalács nyúl, vagy tojást, igazán a mézeskalács kosárban pihenő 3D-s egyedileg díszített mézeskalács tojás képes csak felülmúlni.

Anyák napja

Május legszebb napja. Nehéz kifejezni egy ajándékkal, egy virággal, azt a szeretetet, ami az édesanyákat megilleti. A Mézesajándék segítségre van ebben is, és mézeskalács virágcsokrokat, tulipános mézeskalács dobozokat még egyedibbé varázsolja a névre szóló felirattal, vagy egy apró verssel, mely egy csipkés mézeskalács szíven pihen.

Pedagógus nap

Címeres mézeskalács

A tanév vége, egy ballagó osztály szeretne valami különlgeset hátrahagyni. Remek lehetőséget kínál erre a mézeskalács címeres doboz. A dobozban apró mézeskalácsokra nevek, óvodás jelek, vagy épp jókívánságok írhatók. Celofánba csomagolva, szaténszalaggal átkötve pár ezer forintért, csodálatos ajándékkal lephetjük meg munkatársunkat, tanárunkat, diákunkat.

Esküvők, lakodalmak és a mézeskalács

Ha nem akarjuk, hogy a mi "szamovárunk" legyen az ötödik, melyet az ifjú pár kap, és ötlet hiányban szenvedünk, érdemes körülnézni a Mézesajándék esküvői kínálatában.  Egy mézeskalács ház, egy díszes mézeskalács doboz, melyben többek közt autó, baba, lóhere, stb.. szimbólikus mézeskalácsok hivatottak tudatni az ifjú párral, hogy mennyi szépet és jót kívánunk nekik. Ha egy mézeskalács dobozban elhelyezett pénzes borítékkal köszöntjük fel az ifjú párt, sosem fogjuk úgy érezni, hogy "üres kézzel" mentünk az esküvőre.

Köszönő ajándék mint mézeskalács

Esküvői mézeskalács köszönőajándékok, hivatottak kifejezni a vendégseregnek, a rokonoknak, hogy igenis hálásak vagyunk azért, mert eljöttek, ajándékot hoztak, és együtt ünnepelnek és mulatnak velünk életünk jeles napján.

Keresztelő

Mindenki gondban van, mit adjon a család legifjabb tagjának. Jó lenne valahogy kifejezni azt az örömöt, és a sok jókívánságot amivel az újszülöttet fogadjuk. A Mézesajándék egyedileg feliratozott mézeskalács bölcsővel, segít ezt a problémát leküzdeni.

Céges ajándék és a mézeskalács

Mikor protokoláris látogatást tesznek a településen, és szeretné a település vezetősége valami egyedi ajándékkal meglepni a vendéget, megint csak jó szolgálatot tesz a mézesajéndék címeres mézeskalácsa.

De az év végén, mikor üzleti partnereinknek kívánunk olyan ajándékot adni, ami tényleg eléri célját, és nem egy fiókban landol a többi feliratozott reklám dolog mellett, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a mézeskalács céges ajándékok méltó helyre kerülnek majd. Azek a céges ajándékok több napon keresztül emlékeztetni fogják partnerünket arra, hogy kitől kapták az ajándékot.

... és még sok más érdekes, egyedi mézesajándék várja a látogatót webáruházunk virtuális polcán!

Mézes kosár

Összeg:   0 Ft
Ugrás a kosárhoz